Snacks | Lunchgerechten | Hoofdgerechten | Maandspecials | Nagerechten || Menukaart sluiten
Wij zijn van mening dat koken met liefde het verschil kan maken, dit en het gebruik van verse seizoensgebonden producten. Eerlijk eten zonder al teveel poespas...
Borrelhappen
- Bitterballen (6 stuks)
- 6.50
- Kaastengels (6 stuks)
- 6.50
- Groenten loempia's
- 6.50
- Olijven
- 4.00
- Vers brood uit de oven met Aioli
- 5.00
- Hot Cheddar cheese Jalapenos
- 7.50
- Hollandse garnalenkroketjes met huisgemaakte tartaarsaus (5 stuks)
- 8.50
Daggerechten (tot 17:00)
- Grillburger
- Grillburger op een briochebol met sla, huisgemaakte saus, gekaramelliseerde uien, coleslaw en frietjes met mayo
- 13.50
- Chickenburger
- Superkrokante kipburger op een briochebol met sla, huisgemaakte chilimayo, augurk en tomaat, coleslaw en frietjes met mayo
- 14.50
- Broodje tonijnsalade
- Tonijn met rode ui, kappertjes en appel.
- 8.00
- Broodje hete kip
- pittig gemarineerd met huisgemaakte saus, mangochutney, ingelegde rode ui enb sesamzaadjes
- 8.00
- Broodje gegrilde geitenkaas
- met zongedroogde tomaat en vijgenjam
- 8.00
- Broodje kaas
- Jonge of oude belegen kaas met mosterd en zuur
- 5.50
- Broodje kroket
- Kalfskroket van Kwekkeboom op een wittte of bruine snee brood
- 5.50
- Uitsmijter
- 2 eieren, gebakken, omelette of roerei
- 7.50
- Met kaas of ham of spek of tomaat
- 0.50
Voorgerechten
- Ravioli
- Ravioli's (3 stuks) gevuld met coquilles en scampi, geserveerd in een saus van Saffraan en Langoustines
- 10,00
- Salade geitenkaas
- Met gegrilde geitenkaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en huisgemaakte peren-appelcompote
- 12.50
- Salade hete kip
- Met sesamzaadjes, komkommer en ingelegde rode ui
- 12.50
- Bruschetta's
- Geroosterde knoflookbroodjes met wisselende toppings
- 7,50
Hoofdgerechten
- Penne Arrabiata
- Pasta met huisgemaakte sugo (tomatensaus) met pepperoncini en knoflook (vegan gerecht)
- 12.50
- Steak frites
- Biefstuk (180 gr.) met pepersaus of met gekarameliseerde uien of kruidenboter en de geraspte kaasmelange van meneer van Loon. Geserveerd met frites en salade
- 23.50
- Grillburger
- met huisgemaakte saus en gekarameliseerde gebakken uien, Geserveerd met coleslaw en frites
- 13.50
- met bacon en/of kaas plus € 0,50
MAANDSPECIALS:
- Ravioli
- Ravioli's (6 stuks) gevuld met Coquilles en Scampi in een saus van Saffraan en Langoustines
- 19.50
- Poussin
- Boerderijkippetje, gevuld met knoflook, tijm, rozemarijn en citroen, geserveerd met frietjes en sla
- 19.50
- Camembert uit de oven
- Met honing en tijm, geserveerd met een groene salade en brood
- 13.00
- Kabeljauwfilet
- Gebakken kabeljauwfilet, geserveerd met een creme van wortel, geserveerd met gegrilde courgettes, trostomaatjes uit de oven en gebakken aardappeltjes
- 23.50
- Witte asperges
- Witte asperges met wilde gerookte zalm (Sockeye), boterkrieltjes en peterselie
- 23.50
Nagerechten
- Vanille roomijs
- 2 Bolletjes vanille roomijs met extra vierge olijfolie en grof zeezout
- 5.00
- Huisgemaakte appeltaart (op=op)
- Geserveerd met slagroom, vanille- of kaneelijs
- vanaf 5.50
- Tartelette citron
- Citroentaartje met merengue en aardbeiencoulis
- 6.00
- Brownie
- Huisgemaakte brownie met een bolletje vanille-roomijs
- 8.50